Sfeervolle live muziek op jullie bruiloft.

Bruiloftmuziek, bruiloft muziek, muziek voor bruiloft, livemuziek bruiloft, live muziek bruiloft, live muziek trouwen, livemuziek trouwen, trouw muziek, bossa nova muziek, lounge muziek, bruiloft receptie muziek, trouw receptie muziek, trouwreceptie live muziek, bruiloft receptie live muziek

Lief aanstaand bruidspaar,

Zijn jullie op zoek naar geschikte live muziek voor op jullie trouwdag ? Dan kunnen wij u helpen. Wij hebben al veel bruiloften, huwelijksvoltrekkingen, bruiloftsrecepties en diners van sfeervolle en passende live achtergrondmuziek voorzien. Op deze pagina kunnen jullie lezen wat jullie van ons mogen verwachten en hoe wij te werk gaan. En hebben jullie vragen of zijn jullie geinteresseerd in een vrijblijvende offerte ? Neem gerust contact op en ik antwoord zo snel mogelijk. Wellicht tot mails, horens of ziens !

Hartelijke groet, Tamara Maria

Trouwen met live muziek.

Love is in the air.

Op je trouwdag willen jullie natuurlijk dat de sfeer meteen goed is. En dat kan. Want mooie sfeervolle live muziek is romantisch, persoonlijk, warm en "full of good vibes". Dus dat zet meteen de toon. De gasten komen binnen, live muziek klinkt op de achtergrond, gitaarklanken... een mooie stem, en dat voelt meteen ontspannen en goed. 

Maar dan komt de grote vraag : Hoe vinden jullie de juiste band ? Dat ligt er aan wat jullie belangrijk vinden.

Ik schrijf hier uit de losse pols spontaan op wat er in mij op komt als ik aan onze muzikale bijdrage op bruiloften denk........

Bruiloftmuziek, bruiloft muziek, muziek voor bruiloft, livemuziek bruiloft, live muziek bruiloft, live muziek trouwen, livemuziek trouwen, trouw muziek, bossa nova muziek, lounge muziek, bruiloft receptie muziek, trouw receptie muziek, trouwreceptie live muziek, bruiloft receptie live muziek

Onze live muziek stemmen we op jullie trouwdag af.

Wij hebben op honderden bruiloften gespeeld en blijven dat altijd heel speciaal vinden. Liefde is tenslotte waar het uiteindelijk allemaal om draait in het leven. En op jullie huwelijksdag geven jullie te kennen aan elkaar en ten overstaan van jullie vrienden, familie en kennissen, dat jullie er samen helemaal voor gaan. 

We zien het als een belangrijke en serieuze taak om met onze live muziek jullie mooie dag te benadrukken. 

Onze bruiloft live muziek is subtiel op de achtergrond aanwezig. Wij zijn goed hoorbaar maar we overstemmen niet. De muziekstijlen die wij spelen hebben we met grote zorg uitgekozen.

Onze trouw livemuziek is lichtvoetige, zomerse, romantische muziek die goed bij iedereen in het gehoor ligt en goed past bij een bruiloft. Zwoele Zuid amerikaanse latin muziek, smooth pop ballads, lekkere lounge muziek, Braziliaanse bossa nova's, Spaanse bolero's , tussendoor een franse chanson. Bekende liedjes wisselen elkaar af met minder bekende liedjes, maar allemaal even prettig in het gehoor liggend.

We zorgen ook voor een passende outfit. De heren muzikanten in net pak, ikzelf draag meestal een stijlvolle jurk. Als jullie een dresscode hanteren,  passen wij ons graag aan.

Wellicht hebben jullie het al elders op de site gelezen, maar behalve goed gekleed, verstaan we ons vak ook goed en zijn we ook professioneel in de omgang en komen we onze afspraken na. 

Welke live muziek bezetting past het beste bij jullie bruiloft ?

De meeste bruidsparen vragen ons als duo. Dus, 1. zangeres en gitarist of 2. zangeres en pianist/toetsenist. Sommige bruidsparen willen graag een trio. Wat de derde muzikante bespeelt, overleggen we met jullie.

Willen jullie meer de latinmuziek-kant op dan kan de 3e muzikant een percussionist zijn. Willen jullie meer de jazzy kant op dan kan de derde muzikant een saxofonist zijn. En willen jullie een allround achtergrondmuziek repertoire, dan is een bassist als derde muzikant ook een goede optie. 

Vaak spelen we op bruiloft recepties die, afhankelijk van het weer, buiten of binnen plaats vinden. Buiten komt het vaak voor dat we in tuinen van een restaurant, landgoed of kasteel spelen. We zijn om die reden vertrouwd met veel trouwlocaties in Nederland en spelen regelmatig ook vlak over de grens in Belgie. 

Het komt ook vaak voor dat een bruidspaar ons vraagt om bij de huwelijks inzegening een verzoek nummer te zingen. Soms vragen ze ons om een speciaal lied voor ze te vertolken die voor hun beiden een speciale betekenis heeft. Er zijn ook bruidsparen die ons vragen om ook tijdens het diner live achtergrondmuziek te spelen. Dan spelen we live achtergrondmuziek terwijl het bruidspaar en de gasten eten.

Veel bruidsparen hebben voor later op de avond, na ons, nog een bruiloft DJ geboekt die voor dansmuziek zorgt. Ik kan u daarbij desgewenst adviseren als u wilt omdat ik met veel DJ's heb samen gewerkt en geproduceerd.

Onze communicatie voorafgaande aan jullie huwelijk.

Als we het eerste mailtje van jullie ontvangen en terug reageren is er al het eerste contact. Al snel daar na volgt het eerste telefonische contact, die meestal al direct persoonlijk is. Een bruidspaar heeft meestal een bepaald idee en wensen. Ik leef dan met ze mee en voel hoe leuk en tegelijkertijd ook hoe spannend het is. Ook begrijp ik hoe belangrijk het is dat alles perfect verloopt. Daar doen we ons uiterste best voor.

Het contact wordt vervolgens in de komende tijd verder uitgebouwd naarmate de bruiloftdag steeds vastere vormen begint aan te nemen. 

De laatste jaren komt het overigens steeds vaker voor dat ik het bruidspaar, als ze daar om vragen, desgewenst van adviezen voorzie. Omdat ik inmiddels al vele bruiloften en trouwlocaties heb mee gemaakt.Op de trouwdag zelf.

Meestal is het zo dat we een uur voordat de gasten komen arriveren om onze spullen neer te zetten en op te bouwen. Tegen de tijd dat de gasten komen, staan de spullen dan al klaar en kunnen we de gasten direct muzikaal warm verwelkomen. Maar het komt ook wel eens voor dat we pas later hoeven te spelen. 

We spelen meestal een of een aantal sets met daartussen een korte pauze. Tijdens deze pauze draaien we playlist-muziek in de zelfde stijl. Op deze manier valt er geen lege stilte als wij even uitrusten.

Tijdens het spelen letten wij goed op opdat iedereen het naar zijn zin heeft. Het komt vrijwel nooit voor, maar mochten we onverhoopt te luid zijn, dan hebben we dat vrij snel in de gaten en passen ons aan. En anders kunt u het altijd zeggen, we stellen dan direct ons volume bij. Mochten er speeches of stukjes van vrienden en famiie in het programma opgenomen zijn, dan plannen we onze sets daar om heen. 

Positieve reacties over onze live muziek na afloop van de bruiloft.

Alle bruidsparen en dat zijn er inmiddels royaal over de honderd, waren altijd unaniem dik tevreden over ons. 

De meeste aanstaande bruidsparen vinden ons via internet en komen via googlen op onze website terecht. Dat is misschien een beetje vreemd, om met met een band in zee te gaan die je niet kent. Toch gaven alle bruidsparen ons dat vertrouwen van te voren. En hebben we dat vertrouwen nooit beschaamd. Via onze films op YouTube, krijgen ze alvast een idee. De filmpjes zijn een goede waarheidsgetrouwe weergave. Geen gladde gepimpte filmpjes maar gewoon "What you see, is what you get."  

 

Reviews

Hoi Tamara, Dank voor de heerlijke muziek op de bruiloft. helemaal goed. Ik hoop dat jullie er ook van hebben kunnen meegenieten. Groeten ook aan Frans en Michael. 

Joost & Esther

Hallo Tamara, Wij hebben een geweldige bruiloft gehad! Iedereen had het naar zijn zin en dat kwam ook / vooral door jullie muzikale omlijsting. Jullie hebben het zo goed gedaan, alle verwachtingen overtroffen! Jullie waren echt super!!! Heel veel dank!

Jacqueline en Martin

Beste Tamara, Bedankt voor jou (jullie) bijdrage tijdens ons huwelijk, heel mooi gedaan! Wij vonden het geweldig klinken in het stadhuis en ook op de bruiloftlocatie, jullie muziek maakte het echt compleet, mooi en bijzonder. Gasten waren echt verrast door jullie bijdrage en we hebben veel complimenten gekregen. We hopen dat jullie het ook als een leuke middag hebben ervaren. Het was voor ons een geweldig mooie, warme en liefdevolle dag...onvergetelijk. Hartelijke groeten,

Jos en Moniek

Beste Tamara Maria en Frans, We hebben 13 juli een ontzettend leuke dag gehad, mede dankzij jullie prachtige muziek op onze receptie. We hebben ontzettend veel complimenten over de muziek gekregen! Deze zouden we bij deze graag aan jullie doorgeven. Op huwelijksreis zagen we in een haven een bootje liggen met de naam "Corcovado". We moesten meteen weer aan onze liedjes denken! Groet en dank,

Steven en Lydia

Hoi Tamara Maria, Hartelijk dank voor jullie optreden, heel sfeervol en passend bij ons!  Groet,

 Abbe en Ruby

Hallo Tamara, Allereerst bedankt voor de heerlijke zang en muziek op de bruiloft van onze dochter en schoonzoon!!  Zij hebben ervan genoten en zeer gewaardeerd als verrassing! Het was geweldig sfeervol, en het weer was passend bij de muziek, gewoon tropisch! Wat hebben zij geboft met het weer !!! Ongelooflijk!!!Ook bedankt voor de cd, heel leuk hoor, de volgende cd's zullen wij ook met genoegen beluisteren, zijn zeer benieuwd!! U heeft een heerlijke easylistening voice!!! Vriendelijke groeten,

Ronnie en Ton

Hallo Tamara, Geen persoonlijk afscheid meer genomen, maar het was een mooie avond. Ben en Helma hebben genoten en vonden het idee om "jou" als cadeautje te geven erg leuk. Bedankt voor je inzet. Bedankt voor de contact momenten en het gaat je goed. Groetjes

Annet

Beste Tamara Maria, Bijgaand een plaatje van jullie optreden. Ik heb er - terecht - louter complimenten over gekregen. Met vriendelijke groet, Frans 

Goedemorgen Tamara Maria, Bedankt voor de goede verzorging van de muziek gisteravond. Wij hebben er erg van genoten, heerlijke muziek die niet op de voorgrond staat maar wel lekker aanwezig is. Ook van de gasten hebben we veel positieve berichten gehoord. Bedankt, Arie en Ageeth  

Nadat wij Tamara Maria en haar gitarist hebben zien optreden op een benefietmiddag hebben wij haar onmiddelijk geboekt voor onze bruiloft. Zij heeft op een regenachtige dag in oktober tijdens een boottocht de zon mee genomen en een feestelijk tintje aan onze lunch gegeven. Met een live optreden van Tamara ontstaat er meteen een feestelijke sfeer terwijl het voor de gasten nog mogelijk is om elkaar te verstaan. Wij hebben genoten en kunnen haar van harte aanbevelen!

Stef en Ingrid 

Hallo Tamara, Wij hebben genoten van een prachtig feest, waar jullie een grote bijdrage aan geleverd hebben! Omdat wij zelf veel later kwamen, en  heel veel mensen moesten begroeten, hebben we zelf niet eens zoveel van jullie muziek meegekregen. Dat is jammer, maar zo gaat het nu eenmaal. Maar van veel gasten heb ik enthousiaste reacties gehoord, en een aantal mensen is speciaal in de  goederengang gaan eten om van jullie muziek te kunnen genieten! Dus niets dan lof, en heel veel dank voor jullie optreden!! Nogmaals bedankt, Hartelijke groeten, ook aan Frans!

Saskia

Hoi Tamara, Ik wilde je nog vragen. Heb je een cd met het soort songs dat je bij ons hebt gezongen? Ik zou graag een cd ter herinnering aan een bijzondere avond willen kopen.

Groet, Petra